Overname Elektron Design door TA-Pas

TA-Pas neemt vanaf 1 januari 2016 de activiteiten inzake telecommunicatie van Elektron Design over en dit na 8 jaar samenwerking met Elektron Design. TA-Pas is het bedrijf van Jens Pas, schoonzoon van Luc Meerschaut, oprichter en zaakvoerder van Elektron Design.
Vanaf 1 januari kunnen alle telecommunicatieklanten terecht bij TA-Pas op het nummer 093 840 840 of op jens (AT) jenspas.be

Bijzondere aanbieding voor gebruikers V4-telefooncentrale

U bent eigenaar of gebruiker van een Nitsuko V4-telefooncentrale die u een hele tijd geleden aanschafte?

Ook al stellen we vast dat de V4-centrales hun betrouwbaarheid meer dan bewezen hebben, bieden we u toch graag de mogelijkheid aan om over te stappen op een nieuwe moderne NEC telefooncentrale, die u toegang geeft tot wat de technologie vandaag allemaal mogelijk maakt. Vooral de tijd- en kostenbesparende functies zullen u zeker weten te bekoren.

Meer informatie over deze bijzondere aanbieding.

Interessante website rond VoIP

Bij het oplossen van een probleem voor een klant kwamen we volgende website tegen: www.voipmechanic.com. De website is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar technische informatie omtrent VOIP. “Helping you make better VoIP phone connections.” is wat de makers van de site beogen en daar slagen ze ons inziens zeker in.

Een zeer interessante bron dus voor meer technische informatie over het gebruik van VoIP voor telefoon- en faxverbindingen.

De nieuwe website is er!

Eindelijk is het zover, Elektron Design heeft een nieuwe, zeg maar, eerste echte website. We leefden een beetje volgens het adagium van de schoenmaker die altijd schoenen maakte voor zijn klanten, maar er zelf blootsvoets bleef bijlopen. Bij deze werd dit rechtgezet.

We hopen u met deze website van dienst te kunnen zijn.

Groeten,

Luc & Jens

Camerawet van kracht sinds 10 juni 2010

Op 21 maart 2007 werd een camerawet van kracht met het oog op de privacy van de personen die gefilmd worden door bewakingscamera’s. Er was een overgangsperiode voorzien tot 10 juni 201 voor iedereen die gebruik maakt van camera’s voor de beveiliging van zijn domein, huis, winkel, om zich aan deze wet te onderwerpen.


Vanaf 10 juni moet u:

  • formeel aangifte doen van uw installatie. U kan hiervoor hier een online aangifte invullen bij de Privacy Commissie.
  • bij de toegang tot de plaats waar wordt gefilmd een pictogram plaatsen volgens een officieel bepaald model, dat aangeeft dat er camerabewaking plaatsvindt. Op dit pictogram dienen de coördinaten van de verantwoordelijke voor de camera’s vermeld te zijn. Op onze support-pagina kan u een afdrukbaar exemplaar van het pictogram downloaden.

Verder mogen beelden niet langer dan één maand bewaard worden indien ze niet kunnen bijdragen tot een misdrijf.

HELP!
Zoekt u hulp bij een probleem met uw NEC-Telefooncentrale? Heeft u vragen? Bent u op zoek naar oplossingen?

Bezoek onze support-pagina of neem contact via TA-Pas op +32 93 840 840 of help@ta-pas.be.