Sonos


De SONOS-technologie combineert het nieuwste van de digitale geluidstechniek met een zeer betrouwbare en zeer gemakkelijk te bedienen hardware (vergelijkbaar met het bedienen van een Apple Iphone® met touchscreen).

De oplossing bestaat uit één of meerdere “zoneplayers” waarmee je in een ruimte muziek kan weergeven. Deze muziek bevindt zich op je netwerk (MP3, internetradio) of op je CD-speler of andere geluidsbron.  Volgende type players zijn beschikkbaar:

  • Zoneplayer S5: een losstaand toestel met 5 ingebouwde luidsprekers die elk apart digitaal versterkt worden. Deze speler wordt in de vakliteratuur geprezen voor zijn bijzonder hoge Hifi-kwaliteit, gecombineerd met een groot gebruiksgemak. Je kan trouwens twee dergelijke toestellen samen in één ruimte plaatsen in een stereo-configuratie waardoor je eigenlijk een volledige ruimtelijke stereoinstallatie hebt zonder enige cablering.
  • Zoneplayer S120: een toestel dat beschikt over een interne digitale stereoversterker. Bedoeld om te gebruiken met 2 luidsprekers.
  • Zoneplayer S90: een toestel dat bedoeld is om uw bestaande HiFi-installatie op te nemen in uw SONOS-netwerk. U sluit de S90 aan op uw installatie en u kan genieten van alle digitale bronnen van het SONOS netwerk.Met een draadloze afstandsbediening (controller), vanop een pc of met je Iphone® kan je alle zone’s besturen.

Meer info vind je op www.sonos.com (in het nederlands).

HELP!
Zoekt u hulp bij een probleem met uw NEC-Telefooncentrale? Heeft u vragen? Bent u op zoek naar oplossingen?

Bezoek onze support-pagina of neem contact via TA-Pas op +32 93 840 840 of help@ta-pas.be.